maanantai 9. helmikuuta 2015

yks hassenmara ja silleen. ei sen kummempaa

viikonloppuna päätin kuluttaa lauantain pohjoisrantaa kiertäen että pääsisin kuulareeniin sunnuntaiksi. keli oli vähän plussan puolella, eikä ollut kummempaa tuulta. kari varoitti liukkaudesta ja läksin b-luokan nastoilla liikenteeseen (siis niillä joista puolet nastoista ovat tallella). ja totta, kurveihin tullessa piti hidastaa. ei se katuminen, mutta kun muhkujäälle kaatuu niin silloin sattuu.

matkaseuraksi siunaantui minna ja jukka, ja niin kuin porukkajuoksuissa usein käy, matka eteni kuin itsestään. paitsi kyllä ne kaksi viimeistä kierrosta olivat vääntämistä. mutta kun ennen lähtöä sanoin että päivän kunto on 4.40 niin puolella minuutilla erehdyin. se olikin 4.39.30. ei sen kummempaa.

sunnuntaina kuulareenissä keskityttiin tempaukseen. ensin kevyehköllä 5x15+15, sitten painavammalla 50+50, heilureita vielä painavammalla silmien tasalle 25+25 ja lopuksi zombikävelyä (kuula suoralla kädellä) 3x kumpikin käsi. eikä kämmennahka hajonnutkaan. ei sen kummempaa.

viikon ehdoton helmi oli etelä-haagan kirjaston kierrätyshyllystä löytynyt klassikkoteos. nyt sekin on luettu. ei sen kummempaa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti