keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

emmi on niin onnellinen, hän menee naimisiin!

 

jos kerran synttäreitä vietetään maratonilla niin miksei polttareita. itse asiassa emmi itse vihjasi että viimeinen neitijuoksu tehdään nokialla ja unskin kanssa sitten tartuttiin vinkkiin. vietettiin kesän kuumimpia päiviä ja nokian edenissä pyöri neljän maratonin viikonloppuputki. meille riitti lauantaiaamun lähtö. polttarisankari puettiin asianmukaisiin vaatteisiin ja reissun aikana yritimme myydä pusuja. hikisille pusuille ei ollut kysyntää ;) aurinko porotti polttavan kuumasti ja mittari näytti 31 astetta. varjopaikkoja oli vähän ja tuuli kävi heikosti. juomaa piti kaataa kaksin käsin. kaikenkaikkiaan hikinen ja polttava juoksu.

muistan kerran vuonna keppi ja keihäs kun hcm:lle tuotiin polttarisankari. ohitin hänet kilsan kohdalla. perimätieto ei kerro minne asti sulho pääsi, mutta ulkomuodon perusteella juoksijasta ei ollut kyse.

 


morsiuspari emmi ja henksu

 
 

 
 


rauta-ritva ja ville antavat viime hetken vinkkejä
 

 

ekalla kierroksella 1100+ maratoonari hassen peesissä. emmin seurana unski.

 
 
7km reitille oli lisätty ylimääräinen miehittämätön juomapiste. ilman tätä olisi moni matka jäänyt kesken.
 


 
 mitäköhän "NE" tässä 1700+ maratoonari kalevin paidassa tarkoittaa? ei varmaan maratoneja
 

seuraavana aamuna paloheinässä oli "vain" 21 astetta lähdössä ja lämpötila nousi aamupäivän aikana "vain" 27 asteeseen


 
  

1 kommentti:

  1. Kalevin paidan selkämyksessä "Ne" tarkoittaa järjestäjiä. Kalevi totesi eilen Söderkullassa TKRn keräilymaratonilla, että "pitäähän sitä vastuuta siirtää vähän järjestäjällekkin" ;)

    VastaaPoista