torstai 20. marraskuuta 2014

ventti

otsikko kuvaa kahta asiaa: ensinnäkin tämänhetkistä sijoitustani suomen keräilytilastoissa ja toisinnakin tämänhetkistä olotilaani.

100+ lista löytyy täältä. määrällä 334 olen nyt sijalla 21. listassa kiipeäminen ylöspäin muuttuu yhä vaikeammaksi, silla ohitukset ovat harvemmassa. lisäksi aktiivikerääjiä on enemmän eli ohitettavatkin liikkuvat ylöspäin. viimeisin kisa käytiin keskiviikkona hassen megamaratonilla. unskille kiitos kyydityksistä ja juoksuseurasta. tavoitteena oli liikkua hipi hiljaa eli E24-aloitusvauhtia tavoitellen. 24 tunnin liikkuminen 5h maratonvauhdilla toisi 200km tuloksen, jos koko ajan on liikkeessä. yleensä toisen puolikkaan saldo on heikompi kaikenkarvaisista syitä johtuen. vaikka siis unskin kanssa mentiin hipi hiljaa, niin loppuvaiheessa tuntui että vauhti oli kopi kovaa.

kokonaisen viikon ajan on olo ollut enemmän tai vähemmän väsähtänyt. yleensä pyrin pitämään tilanteen tasapainossa, n 120km juoksua viikossa ja 500km kuukaudessa. yleensä tähän yhtälöön mahtuu pari omaa kuulareeniä per viikko ilman että kuppi keikahtaa. mutta nyt taisi tulla överit. uni maittaa kymmenisen tuntia yössä ja tuntuu että jääkaapissa ei ole riittävästi ruokaa. lenkille ei viitsi lähteä eikä kuula nouse.

taitaa olla ylimenokauden paikka.
ei o pakko laulaa tiptap jos ei taho.

tässä kuva lempimaratonsukastani. merkki on injinji, mikä oli aikanaan badwaterin virallinen kisasukka. tarkkaa käytyjen kisojen määrää en tiedä (100+), mutta vielä kulkee. ainakaan ei hierrä mistään...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti