maanantai 17. marraskuuta 2014

melkein kolmannestonnari

marraskuun alku olikin sitten aikamoista mylläkkää. iskuja sateli joka suunnalta niin ettei tiennyt minne päätänsä kääntää. mutta tässä sitä kivempaa raporttia.

31.10-1.11 olin talkoohommissa mammuttimarssissa. hämmensin halloween-yön yli mammutinhäntäkeittoa, ladoin maaliintulleille noutopöytään leipiä ja soin itseni pahoinvoivaksi kaikesta semmoisesta, mikä normiruokavaliooni ei kuulu. yhden uintirastisuorituksen kävin vierestä seuraamassa, muuten vietin ajan lämpimässä ja nelisen tuntia nukuin teltassa lämpimässä makuupussissa. kisaajia oli yli 130 ja vaikuttaakin siltä, että mammuttimarssi on saavuttamassa kulttikilpailun suosion. minua ei saisi millään (edes maratonpisteellä) yötä vasten markään lokamarraskuiseen metsään suunnistamaan. ei jalan eikä fillarilla. mieluiten seuraankin kisaa lämpimässä tulospalvelun tekstaripiippailuita kuunnellen.

ke 5.11 päätin lähteä pohjoisrantaa tallaamaan (#45/2014). minna vietti viimeistä vapaan viikon maratoniaan ja tarjosi huoltopisteellä vihreitä kuulia. virhe oli syödä semmoinen kokonaan, se jymähti todella pahasti mahaan ja aiheutti jopa vatsanväänteitä. tästä lähtien vihreät kuulat ulkoisesti nautittuina, kiitos.

la 8.11 läksin taas pohjoisrantaa tallaamaan. tulos 4.40.22 oli 18 sekuntia parempi kuin keskiviikkona. unskille kiitos matkaseurasta.

la 15.11 ulkoilin #47/2015 paloheinässä. juoksu kulki raskaasti ja syynä oli edellispäivän raskaahko kuulareeni. tai no ei 4.45.10 nyt niin paha ollut kun tasaista vauhtia kulki ja loppua kohden vähän kiihtyi. pekalle kiitos matkaseurasta. vielä viisi olisi jäljellä vuoden tavoitteeseen.

ja tuo otsikon kolmannestonnari - tuo phm oli M/U #333. vielä 1/3 maraton eli rapiat 14km, niin silloin olen todellinen kolmannestonnari.

loppukevennyksenä kuva kesän 2013 anun maratonilta #100 nokialta, missä johanna "tuxu" tukiainen ja uuno UKK turhapuro ovat starttaamassa kisaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti