maanantai 28. huhtikuuta 2014

maraton #300 hannoverissa elinalle

baban blogista voit lukea team elina jouhkin historian. Hannoverissa juuri ennen starttia sain kuulla, että minut on hyväksytty tiimiin. tämän kolmannensadannen maratonini omistin siis elinalle.

olimme saksan 100+ kerhon vieraina ja saimme spesiaalikohtelun ja omat 100+ paidat.

maratoonareita oli joku parituhatta, puolikkaan ja kympin juoksijoita parikymmentätuhatta. vaikka startit olivat eri aikoihin, nelisen kilometriä saimme mekin juosta hirvittävässä ruuhkassa puolimatkalaisten kanssa. pari reitiltä eksymistäkin tapahtui, koska puolikkaalta erkanevan täysmaratonin reittimerkit jäivät ihmispaljouden varjoon.

reitti oli nätti, kierteli puistoja ja rauhallisia asuma-alueita ja tasainen. tänne jos jonnekin kannattaa lähteä hakemaan ennätystä, sillä vaikka mutkia oli, niin oli myös pitkiä vapaita suoria. ja jäniksiä ihan  tavoitteesta 3.15 lähtien! yksi miinus tuli huoltotarjonnasta - juomana oli vain vettä ja aika-ajoin lisänä geelejä. plus banaanit, omenat ja vesimelonit, vaan ei suolakurkkua. suolan puutteessa sitten kurvasinkin yhteen kebabpaikkaan ja sain kouranpohjallisen suolaa. onneksi nurkan takana oli olutta (alkoholfrei) tarjoava juomapiste ;). timo sai katsojilta hillittömät aplodit kuluttaessaan koko kolpakollisen yhdellä kertaa. kyllä varmaan röyhtäytti.

jatkan myöhemmin ja lisään kuvia kun saan parempiaEi kommentteja:

Lähetä kommentti