perjantai 5. syyskuuta 2014

SB

vaikka juoksuissa hyvän ajan tekeminen ei olekaan the juttu, silti kauden parhaat ja huonoimmat tulee noteerattua.

SB season's best
SW season's worst
PB personal best
PW personal worst.

PB (3.08) on 20 vuotta vanha. se on kotoisin ajalta kun olin nuori, nätti, nopea ja naimaton. enää en ole kuin nätti ;)

PW samoin kuin SW tehdään vuosittain Helsinki City Marathonin 5.30 jäniksenä. itse asiassa tuon olen ylittänyt vaarojen ultran maratonin väliaikana, jonka johdosta minua ei päästetty toiselle kierrokselle. mutta sitä ei lasketa koska silloin tuli DNF (did not finish).

SB sitten vaihtelee. määrän kasvaessa ajat huononevat, se on vissi. SB 4.08 saavutin joulukuun viimeisenä päivänä 2011 ja odotukset kauden 2012 kanssa olivat valtavat. kunnes tuli lumitalvi ja plantaarifaskiitti ja keikka kusi siihen. syksyllä vantaalla tosin ylsin tulokseen 4.13. seuraava kausi lähti aika lupaavasti käyntiin ja kesäkuun alussa alitin 4.30 (4.25.xx), mutta kyykkäsin kesällä takalistoni niin jumiin, että kärsin siitä vielä jouluna. kuluva kausi oli onneksi vähäluminen ja 4.30 alittui jo huhtikuussa. kuuman kesäkauden takia tulokset kuitenkin olivat lähempänä viittä tuntia.

ilmojen viiletessä sitten askel alkoi löytämään uomilleen. edellisen postauksen masokistin mini kulki jo aikaan 4.35 ja seuraavana viikonloppuna tuli paloheinässä SB 4.18.aamu oli viileä (vain miikalla ja sepellä on lyhyet hihat) ja pari ensimmäistä kierrosta piti ottaa kovemmalla tempolla että ei olisi tullut vilu. tiesin olevani kamikaze-vauhdissa ja sitten puolikkaan jälkeen päätin etten hidasta ennen kuin on pakko. tätä myös edesauttoi peesissä juokseva mieshenkilö. toinen puolikas kulki pari minuuttia hitaammin, mutta saavuin maaliin ihan hyvissä voimissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti