maanantai 8. joulukuuta 2014

itsenäisyyspäivää eli "pukeudu sinivalkoiseen niin kauan kuin voit"

itsenäisyyspäivän viettoon kuuluu paloheinämaraton. vuosien varrella sitä on nylkitty vaihtelevissa säätiloissa- kaksi vuotta sitten oli pysyvä lumipeite, viime vuonna timakka räntäsade ja tänä vuonna paljas musta maa mitä nyt hiljalleen räntää tihkui (ja suli ennen kuin ehti maahan asti). viimeisinä vuosina olen myös pukeutunut teeman mukaisesti - sinivalkoisiin tottakai. tänä vuonna kannoin lippua mukanani koko matkan ajan (keppi tungettuna rintaliivien selkäosan alle).

nyt en ollut ainoa pukeutuja. jupe perustelee Facebookissa asuvalintaansa näin "Syyskuussa 2014 hävisin Jari Tiimolle Kalevan Kierroksen suunnistuksen, jonka vedonlyönnin panoksena oli juosta maraton voittajan määräämässä asussa. Itsenäisyyspäivänä 2014 oli maksun aika." lisäksi apinasaaren heimopäällikkö alias juuso taivalsi matkan reino-tohveleissa.

oma juoksu meni aika tasavauhtisesti karvan yli neljä ja puoli tuntia eikä lipun keppi hiertänyt selkää. se oli muuten tämän vuoden 50. maraton ja andersin kirjanpidon mukaan 85. paloheinämaraton. siis ensi vuonna tulee juhla-phm!
tässä ollaan unskin kanssa juhlallisesti maalissa. lippu on suunnattu osoittamaan kohti itää.

ja tässä me tytöt eli rinsessa-jupe ja minä. jos vastaavanlainen ilmestys olisi tullut pimeässä metsässä vastaan, olisin totisesti juossut karkuun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti