maanantai 29. joulukuuta 2014

liikahduksia joulupatjalta

nyt oli hyvä joulu. lumi tuli aatoksi, joulusapuskat loppuivat riittävän ajoissa ja muutenkin oli mielekästä tekemistä. pari upeiden maisemien maratonia ja a-luokan keräilijän titteli.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ensimmäisen lahjan tosin sain jo ennen joulua kun keksin kokeilla tempauksessa allemenoa. 18-kiloinen nousi ihan nätisti. tästä tosin sitten innostuin tutulla seurauksella eli paikat jumissa ja kädet hajalla. ja joulun myötä on kasikilosellekin löytynyt funktio. kesämökin harvennushakkuiden tuotos ei olisi muuten pysynyt pystyssä.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
joulupäivänä pelattiin tkr-maratonia paloheinässä. paikalla meitä oli kalevi, jupe, Anders, raimo ja minä. päivä oli tuulinen (vaikkakin kirkas) ja lähdössä oli jotain 7 pakkasastetta. päällä oli villahousut talvirikoiden alla ja kaksi craftia ja liivi. ilman lämmettyä puoliltapäivin tämä oli aivan liikaa, mutta en sitten viitsinyt viieisillä kierroksilla ruveta riisumaankaan. tämä oli minulle vuoden #52, mikä oikeutti a-luokan keräilijän titteliin. tulos 4.39.xx ei sekään ollut mikään ihan luvattoman surkea sille kelille. aurinko nousi neljännellä kierroksella ja maisemat olivat mahtavat.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ja vanhaan malliin kerta kiellon päälle. lauantaina 27.12 pelattiin paloheinässä taas maratonia. tällä kertaa tkr-projektin t eli tage sai tavoitteensa vuoden #100 (a+-luokan keräilijä) täyteen. lahjaksi oli hommattu vuohi jonnekin Afrikkaan.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
joulupäivästä viisastuneena olin kevyemmin puettuna. yksi crafti ja t-paita takin alla, kevyemmät rikoot ja caprit alle. jonkin ennusteen mukaan ilman piti lämmetä päivän mittaan mutta se mihinkään lämmennyt, pikemminkin kylmeni. pakko oli lähteä tuulispäänä hakemaan kroppaan lämpöä ja pakko oli jatkaa loppuun asti että lämpö pysyisi. huoltopaikalla oli lisävaatetta, mutta tarve ei ollut niin mahdoton että olisi viitsinyt pukemisen takia pysähtyä. viimeisellä kympillä ei polvet enää kunnolla taipuneet ja vauhti hieman hidastui, mutta tuloksena oli ylläripylläri vuoden kolmanneksi paras tulos 4.23.23. sekunti olisi pitänyt hidastella niin olisi tullut palindromi. maisemat olivat jälleen kerran upeat.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
tagella oli vielä kymppi jäljellä kun tulin maaliin, mutta suostui pysähtymään yhteiskuvan verran.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti