tiistai 28. lokakuuta 2014

tärähtänyttä väkeä

viikonloppuna siirrettiin kellot talviaikaan. se on syyspäiväntasauksen jälkeen seuraava masennusetappi matkalla kohti joulua. vuosi vuodelta se tulee yhä aikaisemmin ja illat ovat yhä pimeämpiä. kai se on vaan ikä joka painaa.

hyvä uutinen oli, että sain nukkua tunnin enemmän ennen paloheinän 7.30 starttia. toinen hyvä uutinen oli, että vaikka tuuli oli navakka, se oli etelä-länsi suunnasta eli lämmin. kolmas hyvä uutinen oli, että sääennusteen sade oli ehtinyt vaihtua tipasta pilkkuun. keli oli siis vähintäänkin mukava. paloheinän reitti on sitä paitsi niin suojainen, että kovakaan tuuli ei siellä ns. irrota hermoa.

numeronjaossa bongasin minnan, ja helpotuin ajatuksesta että minulla on seuraa ainakin puoliväliin (jolloin itse väsähdän ja minna aloittaa loppukirin). onneksi minna jatkoi seurustelua loppuun asti, suurkiitos siitä! vauhti oli aika tasainen, alkuun 33 min/kierros ja loppuun 34 min/kierros ja loppuajaksi tuli täpärä 4.30 alitus eli 4.29.44.

kuva on valon puutteen ja sumun takia tärähtänyt. siis tärähtänyttä väkeä liikkeellä. totisesti. päässäni oli tallinnasta ostettu kukkakorvat-panta, joka näkyy heikohkosti pinkin pipon päällä. mutta täytti tehtävänsä loistavasti - eli kirvoitti iloisia hymyjä vastaantulijoilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti