tiistai 3. kesäkuuta 2014

tagen 100+ helatorstaina

sataa maratonia voidaan pitää maratonkeräilyn rajapyykkinä. tämän jälkeen sinun ei nimittäin tarvitse laskea kisojasi itse, vaan lukumäärät päivittyvät www.100mc.fi tilastoon. helatorstaina uusin jäsen tage pääsi mukaan listalle. ja nousi parin seuraavan päivän sisällä listalla ylöspäin.

tage järjesti oman juhlajuoksunsa hyväntekeväisyysjuoksuna Söderkullassa. jokaisesta ilmoittautumismaksusta meni siivu lastenklinikalle. tage itse starttasi kisaan kukonlaulun aikaan ja itse pääsimme radalla onnittelemaan uunituoretta sataplussalaista.

tässä kolmisentuhatta maratonia onnittelee tageamuistomitali ja paita


olin unskin kanssa liikenteessä niin kuin monta kertaa ennenkin. kuuluttajana toiminut jupe potki meitä loppukiriin ja vielä maaliviivalla piikitteli sopupelistä kun kello pysähtyi samaan aikaan ;) ilma oli tihkusateinen ja lämpöä vajaa kymmenen astetta, mutta koska tuuli oli heikko, ei kylmä päässyt iskemään. antti toimi ansiokkaasti ajanotossa.

reitti kulki kymmenen kierrosta söderkullan (maratoonareiden suussa tuttavallisemmin söderknullan) maastoissa, bongaten kuntoradan mäistä leijonanosan. näihin saatiin tutustua jo joulukuussa 7.12 maratonilla. huoltopiste, kuten maali- ja lähtöalue oli söderkullan urheilukentällä. kylläpä tasainen tartan tuntuikin mukavalta juosta.

reitti kuitenkin kuului kategoriaan "henkisesti helpot", sillä kierros oli jaettavissa kolmeen osaan: kyläosuus (urheilukentältä kylille ja asvalttiosuus), mäkiosuus (siitä ne neljä yhteenkasvanutta ylämäkeä) ja loppulaskettelu (mäen päältä järvenrantaa pitkin urheilukentälle). mäen päällä oli kävelylenkkeilijöiden vieraskirja, johon kirjattujen kymppien ja vitosten perään laitoimme unskin kanssa puumerkit ja "tagen 100+ maraton). kuukausittain arvotaan kahvipaketti, joten saa nähdä osuuko onni kohdalle. joulukuussa ei osunut.

mäkiosuuden jälkeen näkyi hulppeita taloja sekä rakenteilla että rakennettuna. tämä sai kauhajoen edustuksen avaamaan sanaisen arkkunsa "on se hianoo nähärä miten köyhä kansa asuu".

onnea tage!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti