lauantai 31. tammikuuta 2015

jannen #200 24.1.2015

(kirjoitan hätäsen maratonpostuksen anna massiivista kuulapostausta)

paloheinässä juhlittiin viime lauantaina jannen #200. ilma oli noin nollassa ja hento tuuli kävi. alusta ei ollut kovin jäinen eikä hiekat pyörineet pahasti. janna juoksi sadantensa 31.3.13 jota alta kahden vuoden tuli tämä seuraava täyteen. ja aika tasaisilla tuloksilla (tutntuu että listassa lukee aina joku 3.40). kahdeksan kierroksen reiteillä janne ohittaa minut useimmiten kuudennella kierroksella ja tästä voin arvioida oman vauhtini.

aamulla oli kriittiset hetket kun auto ei startannut. mietin siinä toimintasuunnitelmaa ja sitä miten tärkeä tuo juoksusessio on henkiselle terveydelleni. julkiet yhteydet meiltä paloheinään ovat olemattomat eikä minnan puhelinnumeroa ollut, niin soitin taksi. anders onneksi kompensoi vähän hintaa kun ruikutin rahan puutetta.

unskin puutteessa löysin juttuseuraksi arvin, joka on kielitieteen emeritus. puoleenmatkaan asti edettiin jutellen yliopiston tutkimusrahoituksesta, malariasta, tutkimuksen tekemisestä ja semmoisesta. sitten arvi alkoi vähän väsähtämään ja kylmästi jätin hänet koska piti ehtiä bussiin. sori arvi, no hard feelings. puolimatkassa oli loppuajan ennuste 4.35-4.40 luokkaa. ilmeisesti sitten vähän kiristin koska lopputulema oli karvan alta 4.42.

juoksusta ei ole kuvamateriaalia, mutta allaoleva kuva on omalta #100, mikä pelattiin 2007 hassen lohdutusölkkämaratoonin yhteydessä. janne oli samana vuonna juossut ensimmäisensä forssassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti